Kılıçören İlkokulu
Kılıçören İlkokulu/Ortaokulu Kılıçören Köyü Bozova/Şanlıurfa
yok

VİZYON

Her alanda ve her koşulda başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, çağımızın: Dinamik, özgür, yaratıcı, girişken, empati kurabilen, kültürel ve ahlaki değerlere saygılı, hayal kurabilen çocuklarını yetiştirmek. Eğitimde farkını ortaya koyarak ulusal ve uluslararası alanda başarılı olabilmektir.

MİSYON

Okulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Normal Eğitim

08.20-14.15

Kömür - Kalorifer

Servis Bilgisi

Okulumuza ait öğretmen servisi bulunmamaktadır.Öğretmenlerimiz şahsi araçlarıyla okula (birlikte) geliş ve gidiş yapmaktadırlar.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Şanlıurfa iline 65 km Bozova ilçesine 28 km Yaylak Beldesine 5km Adıyaman iline 60km

Köy- Mahalle

Diğer Hususlar

AKILLI TAHTALARIMIZ MEVCUTTUR. OKULUMUZA AİT 4 DAİRELİK KALORİFERLİ LOJMAN VARDIR.